content image

Dé praktijk voor massage, reiki, healing en reading in Amsterdam-Noord 

CRANIO-MASSAGE

De cranio-massage biedt t lichaam de mogelijkheid om weer zijn eigen, ontspannen ruimte te krijgen. De manier van aanraken is subtiel; vaak worden de handen van de masseur alleen neergelegd.

Samen kijken we naar de plekken in het lichaam die aandacht nodig hebben. Door samen aandacht en tijd te geven aan het emotionele onder de spanning, kan een lang vastgezette spanning, overtuiging of emotie die niet meer nodig is losgelaten worden.

Soms wéét je al iets, maar zit het nog zo in de cellen van je lijf opgeslagen, dat het nieuwe weten nog niet genoeg geïntegreerd kan raken in je leven. Het lichaam en geest gaan na een cranio-massage meer hand in hand met elkaar.

In deze sessies wordt ervan uit gegaan dat u als client het best weet wat u op dit moment nodig heeft en welk gebied van het lichaam het meest aandacht nodig heeft en gehoord mag worden. Wanneer ik met u aan het werk ben, stem ik mij af op uw emoties en op wat er in uw lichaam gebeurt en zal dit wanneer het gewenst is, benoemen.

De frequentie van afspraken kan heel wisselend zijn en overleggen we samen. U voelt meestal zelf wat u nodig heeft of in welk tempo u wilt gaan.